Linea robogók, motorkerékpárok | kis- és nagykereskedelem

Image Alt

Tiszta közélet | blog |

Linea elektromos kerékpárok

Kerékpárként a közúti közlekedésben a KRESZ szerint maximum 300W névleges motor teljesítményű, elsődlegesen pedálhajtású jármű vehet részt. Elsődleges pedálhajtás jelentése szerint a kerékpár meghajtását a segédmotor csak segítheti önállóan az nem működtethető, kizárólagosan a motor nem hajthatja a kerékpárt.

Az általunk forgalmazott kerékpárok megfelelnek az EU hatályos előírásainak, így azokkal szabályosan vehet részt a közúti közlekedésben.

Elektromos kerékpárjaink 250W-os névleges teljesítményű, szénkefe nélküli motorral szereltek. A váz alumínium, az akkumulátor 36V 10Ah lítium. Első villa hidraulikus teleszkópos, a felni szintén alumínium és dupla falú. Az első és a hátsó fék is tárcsafék, mely nemcsak a fékezés hatékonyságát növeli, hanem megóvja az alumínium felnit is a fékezéskor fellépő erőteljes kopástól, így annak az élettartama jelentősen megnő. A váltó 6 sebességes Shimano. A gumiköpeny hosszú élettartam gumi.

A kerékpár digitális műszerfallal szerelt, ahol könnyedén tudja váltani a rásegítés fokozatait. Az első fokozatban nem működik a rásegítés, ilyenkor hagyományos kerékpárként tudja a járművet anélkül, hogy a vezérlőegységet ki-be kellene kapcsolni.

Az alumínium-lítium anyagfelhasználás miatt az elektromos kerékpár könnyű, a shimano váltó segítségével kényelmesen használható kerékpárként is.

A váz kialakítása, az alacsony átlépési magasság miatt a kerékpárt idősek is könnyedén használhatják.

Linea AEB03 26″

Linea AEB10A 28″

AJÁNLOTT KISKERESKEDELMI ÁR: 247 000 FT-tól

Aluminium váz, Li-ion 10 Ah akkumulátor 36V 10Ah, 26″x1,75 dupla falú alumínium kerék Shimano váltó (6 seb.), első-hátsó tárcsafék, teleszkópos villa